Ardei umpluti cu linte

Ardei umpluti cu linte

Ingrediente:

– 4 ardei grasi;

– 200 gr linte rosie;

– 1 ceapa;

– 2 rosii;

– 1 ardei iute;

– 1 cub knorr legume;

– 2 catei usturoi;

– 50 gr orez;

– 50 gr mozzarella;

– 1/2 lingurita cimbru;

– ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei.

Dupa cateva minute adaugi orezul si lintea, apoi pui apa cat sa acopere tot ce e in tigaie.

Tot acum adaugi si cubul knorr.

Cand lichidul s-a absorbit se adauga rosiile cubulete, cimbrul si jumatate din mozzarella.

Cand totul este fiert se adauga si ardeiul iute, tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Ardeilor li se taie capacel si li se indeparteaza semintele.

Se umplu cu acest amestec, se acopera cu restul de mozzarella si apoi cu capacul de la ardei.

Se dau la cuptor, la 200 de grade c, timp de 30 de minute.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 + trei =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>