Ardei umpluti cu pangasius

ardei umpluti cu pangasius

Ingrediente:

–          500 gr pangasius;

–          100 gr orez;

–          2 cepe mari;

–          8 ardei mari;

–          1 legatura marar;

–          2 frunze de dafin;

–          Condimente pentru peste;

–          Sare, piper, ulei.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Se adauga orezul, se mai lasa 2-3 minute, apoi se stinge cu un pahar de apa. Dupa cateva clocote se stinge focul si se acopera vasul (lasam 10-15 minute la racit). Pestele se taie cubulete, se amesteca cu orezul, mararul si condimentele. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii. Se pune in cratita putin ulei, apa, dafinul si se dau la cuptor pana prind putina crusta. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Alina
    Răspunde -
  2. irina
    Răspunde -
  3. maria
    Răspunde -
  4. maria
    Răspunde -
  5. costache
    Răspunde -
  6. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  7. Negru Vasilica
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 − = zero

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>