Batoane cu cereale

bastoanse cu cereale

Ingrediente;

– 400 gr amestec fulgi de porumb cu fructe uscate si musli;

– 100 gr zahar;

– 125 gr unt;

– 100 ml frisca lichida;

– 3 linguri miere;

– putina scortisoara.

Zaharul se caramelizeaza pe foc, apoi se adauga untul bucati si se lasa pe foc pana cand caramelul se topeste. Se ia de pe foc si se adauga frisca, mierea si scortisoara. Acest amestec se toarna peste amestecul de fulgi de porumb si se amesteca bine.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pune compozitia, apoi se da la cuptorul incins 20 de minute. Cand se scoate tava se taie in forma dorita bastonasele, apoi se lasa in tava sa se raceaca. Se pot servi cu lapte cald. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Ana
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. Adri
    Răspunde -
  4. aurel negrila
    Răspunde -
  5. JUSTINIAN
    Răspunde -
  6. Anna
    Răspunde -
  7. simiorina
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− doi = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>