Bilute de cocos cu ciocolata

bilute de cocos in ciocolata

Ingrediente:

– 100 gr cocos;

– 1 ou;

– 50 gr ciocolata;

– 100 gr zahar pudra;

– 2 linguri frisca lichida.

Zaharul se amesteca cu cocosul si oul pana formam un aluat omogen. Formam bilute cam cat o nuca si le asezam intr-o tava tepetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor,  la foc mic, timp de 15 minute pana se rumenesc.

Se pregateste glazura de ciocolata: topim ciocolata la bain marie, in care adaugam si frisca lichida. Dam bilutele de cocos prin glazura. Se dau 20 de minute la frigider sa se intareasca glazura. Se servesc reci. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. stefan
    Răspunde -
  2. Mirel
    Răspunde -
  3. Taissa
    Răspunde -
  4. Nelutu
    Răspunde -
  5. Alessia
    Răspunde -
  6. JUSTINIAN
    Răspunde -
  7. Serpy
    Răspunde -
  8. Ana
    Răspunde -
  9. Maria
    Răspunde -
  10. nina
    Răspunde -
  11. Mila
    Răspunde -
  12. Ana
    Răspunde -
  13. Anton Lacramiora
    Răspunde -
  14. JUSTINIAN
    Răspunde -
  15. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  16. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt × = 56

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>