Biscuiti cu crema

biscuiti cu crema

Ingrediente:

– 400 gr biscuiti simpli cu unt;

– 100 gr ciocolata cu lapte;

– 100 ml lapte;

– 300 ml smantana pentru frisca;

– un pumn de alune.

 

Ciocolata se pune la topit in lapte, la bain marie si se tine pe foc pana cand este complet topita.

Cand ciocolata s-a topit se adauga alunele maruntite.

Intre timp frisca se bate bine.

Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se pune un strat de biscuiti.

Turnam deasupra ciocolata, apoi punem inca un strat de biscuiti, turnam frisca, si ultimul strat de biscuiti.

Dam tava la frigider pentru cel putin 3 ore. Daaca se poate, este bine ca prajitura sa fie data la congelator prima ora sa se intareasca cat mai repede ingredientele.

Cand ciocolata si frisca s-au intarit se portioneaza dupa cum vrei.

Servim biscuitii cu crema reci, sau la temperatura camerei.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Felicia
    Răspunde -
  2. Parvu Gel
    Răspunde -
  3. Musca Mariana
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


3 × = sase

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>