Bors de miel

bors de miel

Ingrediente:

– 1 l bors;

– 1 cutie smantana;

– 1 ceapa;

– 200 ml suc de rosii;

– 1 legatura leustean verde;

– 1 kg costite de miel;

– 4 morcovi;

– 2 catei usturoi;

– sare si piper.

 

Costitele de miel se spala, se curata si se pun la fiert in apa cu sare, la foc mic.

Ceapa, morcovii si usturoiul se curata si se toaca.

Atunci cand incep sa fiarba costitele, se ia spuma si se pun zarzavaturile.

Acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic. Atunci cand carnea se desface usor de pe os se adauga borsul fiert, sucul de rosii, sare si piper.

Se serveste cu leusteanul tocat marunt deasupra si smantana, la alegere.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. dragomir petrica
    Răspunde -
  2. Nicole
    Răspunde -
  3. Nico
    Răspunde -
  4. Parlea Ioan
    Răspunde -
  5. butnaru dorinel
    Răspunde -
  6. luminita
    Răspunde -
  7. radu silviu
    Răspunde -
  8. secarea viorica
    Răspunde -
  9. butnaru dorinel
    Răspunde -
  10. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ patru = 8

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>