Bors de varza

bors de varza

Ingrediente:

– 1/2 varza;

– 1 ceapa;

– 2 foi dafin;

– 3 linguri ulei;

– 3 morcovi;

– 4 cartofi;

– 1 legatura patrunjel;

– 1 pahar bors;

– smantana pentru servit, daca nu tinem post.

Morcovul se taie rondele, cartofii cubulete, ceapa se toaca marunt, iar varza se taie fideluta. Calim ceapa cateva minute in uleiul incins, apoi adaugam varza si lasam 5-6 minute. Punem si morcovul si mai lasam 3 minute.

Cartofii se adauga in oala impreuna cu 5-6 cani de apa care clocoteste. Se condimenteaza si se lasa la fiert pana cand toate legumele sunt moi. La sfarsit adaugam patrunjelul si borsul acru. Servim cu smantana. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. livia
    Răspunde -
  2. Dumitru
    Răspunde -
  3. Mocian Aegentina Rodica
    Răspunde -
  4. LACRA
    Răspunde -
  5. Dinca Ion
    Răspunde -
  6. Achim Gheorghe
    Răspunde -
  7. mihai
    Răspunde -
  8. mariana
    Răspunde -
  9. Cojocaru
    Răspunde -
  10. luminita
    Răspunde -
  11. bursuc elena
    Răspunde -
  12. stefania
    Răspunde -
  13. Lenus
    Răspunde -
  14. aida c.
    Răspunde -
  15. Mirel
    Răspunde -
  16. justinian
    Răspunde -
  17. Dobrita Nitulescu
    Răspunde -
  18. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


9 + = saptesprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>