Bors de zarzavaturi cu doua feluri de peste

Bors de zarzavaturi cu doua feluri de peste

Sa incercam un bors de zarzavaturi cu doua feluri de peste!

Ingrediente:

– 1 kg crap;

– 2 linguri unt;

– ulei de floarea soarelui;

– 1 lamaie;

– bors dupa gust;

– 4 cepe albe;

– 1 legatura busuioc verde;

– 500 gr morcovi;

– 1 kg caras;

– 1 kg rosii;

– otet dupa gust;

– 5 l apa;

– 1 legatura patrunjel;

– 4 catei usturoi;

– 2 ardei grasi;

– sare si piper.

 

Pestele se spala, se taie dupa preferinte si se lasa deoparte.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt si 5-6 linguri de ulei.

Cand ceapa devine aurie adaugi rosiile taiate cubulete, apoi morcovii, ardeii, usturoiul, busuiocul si alte condimente daca mai doresti.

Dupa 10 minute pui amestecul in cei 5 l de apa care ar trebui sa fiarba deja.

Adaugi pestele si lasi totul sa fiarba pana cand sunt gatite.

Cu 10 minute inainte sa stingi focul adaugi sucul de la o lamaie, bors dupa gust si patrunjelul.

Servesti fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua × = 36

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>