Boza

Boza

Ingrediente:

1 cana bulgur inmuita in apa pentru o noapte

3/4 cani zahar

1/2 lingurita esenta vanilie

7 g drojdie

1/4 apa calduta

2 linguri zahar

Naut prajit

Scortisoara

 

Inmuiati bulgurul in apa de cu seara. A doua zi schimbati apa si puneti la fiert la foc mic pentru circa 3 ore sau pana cand bulgurul devine moale.

Intr-un vas puneti drojdia cu putina apa si zaharul sa fermenteze citeva minute pina cind incepe sa se formeze o spuma. Turnati apoi bulgurul strecurat peste ea.

Acoperiti cu un prosop gros si lasati sa fermenteze vreo 3 zile, amestecand din cand in cand.

In timp ce amestecati adaugati si apa putin cate putin. Dupa 3 zile adaugati vanilia si zaharul.

In final trebuie sa arate ca o supa crema, ca o smantana. Bagati la frigider inainte de a servi. Turnati in pahar cu scortisoara si naut prajit.

Savurati!


loading...
Ultimele comentarii
  1. cristina
    Răspunde -
  2. simiorina
    Răspunde -
  3. ioana
    Răspunde -
  4. pogurschi cornel
    Răspunde -
  5. APOSTOL VIORICA
    Răspunde -
  6. Radu
    Răspunde -
  7. Radu
    Răspunde -
  8. Alex
    Răspunde -
  9. stefania
    Răspunde -
  10. Nicole
    Răspunde -
  11. nyari eduard
    Răspunde -
  12. negura
    Răspunde -
  13. Elena
    Răspunde -
  14. curelariu gabriel
    Răspunde -
  15. irinel
    Răspunde -
  16. dana
    Răspunde -
  17. cucu
    Răspunde -
  18. craciun
    Răspunde -
  19. Toma
    Răspunde -
  20. cornelia
    Răspunde -
  21. Ella
    Răspunde -
  22. ileana
    Răspunde -
    • Anca
      Răspunde -
  23. Codruta
    Răspunde -
  24. Costandachi Daniela
    Răspunde -
  25. lia
    Răspunde -
  26. sorina
    Răspunde -
  27. luminita
    Răspunde -
  28. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  29. elena dobrin3
    Răspunde -
  30. zaharescu
    Răspunde -
  31. Daniela
    Răspunde -
  32. ingrid
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi × = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>