Briose aperitiv cu spanac si crema de branza

Briose aperitiv cu spanac si crema de branza

Ingrediente:

100 g spanac congelat

250 g faina

o lingurita cu varf de praf de copt

sare

2 oua

75 ml ulei de masline

150 ml lapte

branza de care preferati

2 linguri de smantana

 

Se bat bine albusurile cu un praf de sare . Galbenusurile se freaca cu uleiul de masline, se adauga laptele, sare dupa gust, se incorporeaza si spanacul dezghetat la temperatura camerei, apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si la urma albusul batut spuma tare.

Se toarna compozitia in forme de briose, unse cu un pic de ulei, apoi se da la copt aproximativ 25 minute in cuptorul preincalzit. Se scot din forme si se lasa sa se raceasca bine.

Se freaca branzeturile cu smantana si se mai adauga sare daca este cazul apoi se da la rece aproximativ 30 de minute.

Dupa ce s-au racit briosele, se taie pe jumatate si apoi se umplu cu crema de branzeturi.

Pofta buna!

 

Vezi si briose aperitiv cu morcov si branza!


loading...
Ultimele comentarii
  1. cornelia
    Răspunde -
  2. klara baranyai
    Răspunde -
  3. constantin
    Răspunde -
  4. craciun
    Răspunde -
  5. nyari eduard
    Răspunde -
  6. simiorina
    Răspunde -
  7. Costandachi Daniela
    Răspunde -
  8. mona
    Răspunde -
  9. Nicole
    Răspunde -
  10. sorina
    Răspunde -
  11. luminita
    Răspunde -
  12. Valles diana
    Răspunde -
  13. Valles diana
    Răspunde -
  14. ileana
    Răspunde -
  15. Felicia
    Răspunde -
  16. ioana
    Răspunde -
  17. Ella
    Răspunde -
  18. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  19. vasy
    Răspunde -
  20. pogurschi cornel
    Răspunde -
  21. Daniela
    Răspunde -
  22. ingrid
    Răspunde -
  23. ank
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru − = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>