Briose aperitiv cu sunca

briose aperitiv cu sunca

Ingrediente:

– 100 gr sunca;

– 100 gr faina;

– 100 gr smantana;

– 1 ou;

– sare;

– 50 gr ardei gras;

– 1 lingurita verdeata tocata marunt;

– 50 gr unt;

– 30 ml ulei;

– 1 lingurita praf de copt.

 

Sunca se taie cubulete si se pune intr-o lingura de ulei la calit. Scoatem apoi pe servetele de bucatarie absorbante.

Amestecam faina, praful de copt, sarea si sunca.

Separat, amestecam untul topit, smantana, uleiul si oul. Adaugam acest amestec peste amestecul de faina. Adaugam ardeiul tocat marunt si verdeata.

Compozitia se pune in forme de briose, care se dau la cuptor pentru 25 de minute. Se lasa la racit inainte de servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. Daniela
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. hirtan
    Răspunde -
  5. Daniela
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. ely
    Răspunde -
  8. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− doi = 3

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>