Briose cu glazura de ciocolata

Briose cu glazura de ciocolata

Ingrediente:

140 g unt

100 g zahar

coaja rasa de la o jumatate de lamaie

140 g faina pe care o amesteci cu 1 lg praf de copt

2 oua pe care le bati bine

 

Glazura:

100 g ciocolata

300 ml smantana

3 lg zahar

 

Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si aseaza formele de briose in tava.

Acum bate bine intr-un castron zaharul si untul, pana cand compozitia este mai moale. Dupa ce ai obtinut compozitia, rade coaja de lamaie in compozitie, pune si ouale si faina si omogenizeaza.

Aseaza compozitia in formele de briose si introdu-le la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au copt, lasa-le sa se raceasca.

Pentru prepararea glazurii, incalzeste intr-un vas ciocolata pe care ai facut-o mici bucatele impreuna cu zaharul si smantana si asteapta pana in momentul in care glazura este omogena.

Acum poti glazura delicioasele briose!!

Pofta Buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. MARIANA
    Răspunde -
  2. nyari eduard
    Răspunde -
  3. doru
    Răspunde -
  4. pogurschi cornel
    Răspunde -
  5. Nicole
    Răspunde -
  6. liliana
    Răspunde -
  7. luminita
    Răspunde -
  8. Daniela
    Răspunde -
  9. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  10. Doru
    Răspunde -
  11. marculescu dana
    Răspunde -
  12. Dana Mihai
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


cinci + = 9

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>