Briose cu portocale

brioase cu portocale

Ingrediente:

- 200 gr faina;

- 100 gr zahar;

- 150 gr iaurt gras;

- 1/2 plic praf de copt;

- 1 lingurita coaja de portocala rasa;

- 2 oua;

- 50 gr unt;

- 50 ml suc de portocale;

- 1 pic zahar vanilinat;

- un praf sare.

Ouale se bat cu sare, zahar si zahar vanilinat. Se adauga untul, iaurtul, sucul de portocale, coaja de portocala, faina si praful de copt, in aceasta ordine. Aluatul se pune in forme de briose (fie pui in forme hartii speciale pentru briose, fie ungi cu unt si tapetezi cu faina formele).

Se da la cuptor, la 180 C, pentru 15 minute, pana cand trec testul scobitorii. Se lasa la racit apoi se servesc. Pofta buna!

Ultimele comentarii
  1. miki
    Răspunde -
  2. carmen nanu
    Răspunde -
  3. Mirel
    Răspunde -
  4. anca
    Răspunde -
  5. Cadarg
    Răspunde -
  6. simo
    Răspunde -
  7. Amelie
    Răspunde -
  8. Motanika
    Răspunde -
  9. REMUSARMINII
    Răspunde -
  10. duzdugan
    Răspunde -
  11. Ioan Ududec
    Răspunde -
  12. nelu marian
    Răspunde -
  13. je
    Răspunde -
  14. ioana
    Răspunde -
  15. Buculei Ecaterina
    Răspunde -
  16. simo
    Răspunde -
  17. Calinescu Beatrice
    Răspunde -
  18. Anciu Ioan
    Răspunde -
  19. catalin
    Răspunde -
  20. Lucia
    Răspunde -
  21. Lucia
    Răspunde -
  22. Lenus
    Răspunde -
  23. catalin
    Răspunde -
  24. catalin
    Răspunde -
  25. catalin
    Răspunde -
  26. tatomirescu nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × = 6

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>