Budinca de branza dulce si fasole verde

Budinca de branza dulce si fasole verde

Ingrediente:

– 500 gr branza dulce;

– 3 oua;

– 4 linguri faina;

– 1 lingura pesmet;

– 10 gr unt;

– 1/2 plic praf de copt;

– 300 gr fasole verde;

– 1 lingura zahar;

– 4 linguri gris;

– 2 linguri lapte;

– 1 legatura marar.

 

Pastaile se curata, se spala si se rup, apoi se pun la fiert in apa cu sare, 15 minute.

Ouale le amesteci cu branza, faina, gris, lapte, zahar, marar, sare, piper si fasolea scursa.

Ungi un vas cu unt si tapetezi cu pesmet, apoi pui compozitia si dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 30-40 de minute.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>