Budinca de creier cu legume

Budinca de creier cu legume

Ingrediente:

– 250 gr creier de porc;

– 1 morcov;

– 1 ceapa;

– cimbru;

– 100 gr mazare;

– 1 ceapa;

– cimbru;

– 100 gr mazare;

– 1 ceapa;

– 1 lingura ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

 

Creierul se fierbe in apa cu sare.

Mazarea si morcovii se fierb de asemenea in apa cu sare.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Amesteci creierul cu mazarea, morcovul tocat marunt, ceapa, cimbru si condimente.

Intr-o tava de chec pui hartie de copt, apoi umplutura.

Dai la cuptor, la 180 de grade, timp de 30-40 de minute.

Se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt − 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>