Budinca de piersici

Budinca de piersici

Ingrediente:

– 500 gr piersici;

– 2 linguri fulgi de cereale;

– 1 praf sare;

– 1 plic zahar vanilinat;

– coaja de la o lamaie;

– 400 ml lapte;

– 2 linguri faina;

– 3 linguri zahar;

– 4 oua;

– 50 gr unt.

 

Cu untul se unge o forma de copt.

Piersicile se spala, se taie felii sau cubulete si se pun in forma.

Aluatul se prepara din ouale batute amestecate cu laptele, coaja de la lamaie, zaharul vanilinat, faina, zaharul normal si fulgii de cereale.

Turnam aluatul peste piersici si dam totul la cuptorul incins, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra.

Lasam la racit inainte de servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ sase = 12

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>