Budinca de praz cu mozarella

Budinca de praz cu mozarella

Ingrediente:

– 4 fire praz;

– 1 gulie mica;

– 125 gr mozarella;

– 150 gr smantana;

– 100 gr cascaval tare;

– 3 rosii;

– patrunjel;

– 150 ml lapte;

– 30 gr unt;

– sare si piper.

 

Prazul se curata si se taie rondele subtiri.

Rosiile se oparesc in apa cu sare si se decojesc, apoi se taie feliute.

Gulia se curata de coaja si se taie felii subtiri.

Mozarella se lasa la scurs si se taie cubulete.

Iei o tava termorezistenta si o ungi cu unt, apoi pui straturile de legume, dupa preferinta.

Smantana se amesteca cu laptele si se toarna peste legume.

Deasupra se pune cascaval ras si mozarella.

Dai totul la cuptor, la 180 de grade C, pentru 40 de minute.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt × 9 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>