Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Ingrediente:

– 500 gr cascaval;

– 3 oua;

pesmet;

– 150 gr iaurt;

– usturoi;

– ulei de floarea soarelui;

– 1 castravete murat;

– sare si piper.

 

Cascavalul se taie cuburi nu foarte mici.

Ouale se bat bine impreuna cu putina sare si piper.

Pesmetul se pune separat intr-o farfurie.

Punem uleiul la incins, de preferat intr-o tigaie cat mai adanca.

Cuburile de cascaval se trec prin ou, apoi prin pesmet, din nou prin ou si prin pesmet, apoi se pun la prajit in baie de ulei.

Cand crusta devine aurie se scot buletele pe un prosop de hartie.

Intre timp castravetele murat se taie marunt si se strange in pumn pentru a-si lasa toata apa.

Se amesteca cu iaurtul si usturoiul maruntit, apoi se condimenteaza dupa gust.

Servim buletele cu sosul alaturi.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -
  2. Olga
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 + = zece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>