Calamar umplut

Calamar umplut

Ingrediente:

– 2 ardei gras multicolori;

– 1 ceapa;

– 1 rosie;

– 1 calamar;

– 1 lingura ulei de masline;

– 50 ml vin alb;

– condimente pentru friptura;

– 4 ciuperci;

– 1 catel usturoi;

– sare si piper.

 

Ceapa, ciupercile si ardeii se curata si se toaca marunt, apoi se pun la calit in ulei.

Adaugam usturoiul zdrobit, apoi stingem cu vin.

Lasam pana cand vinul se evapora, apoi adaugam rosia decojita si tocata cubulete si condimente dupa gust.

Stingem focul cand umplutura nu mai are sos in care sa fiarba.

Umplem calamarul cu acest amestec si prindem cu scobitori la capete.

Asezam calamarul pe gratarul incins si il tinem 2-3 minute pe fiecare parte.

Cand este alb mat inseamna ca este gata.

Servim imediat.

Pofta  buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns către FLORI Anulează răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru − 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>