Calcan cu legume

Calcan cu legume

Ingrediente:

– zeama de la o lamaie;

– 1 ceapa;

– 4 bucati calcan;

– 2 linguri unt;

– 400 gr cartofi;

– 1 praz;

– 2 ardei grasi;

– 1/2 legatura patrunjel;

– sare si piper.

 

Zeama de lamaie se pune peste bucatile de calcan, apoi se presara sare si piper si se lasa la frigider 30 de minute.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt, alaturi de ardeii tocati cubulete.

Pestele il pui intr-un vas termorezistent, iar pe langa presari legumele.

Pe deasupra pui patrunjelul tocat si dai totul la cuptor, la 180 de grade C, timp de 40 de minute.

Servesti imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru × 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>