Canneloni cu linte

Canneloni cu linte

Ingrediente:

Linte- 1 ceaşcă

Knorr Fix Quattro Formaggi- 1 plic

Paste cannelloni- 12 bucăţi

Ceapă- 1 buc

Baby spanac pentru decor, optional

Usturoi- 1 căţel

Bacon afumat- 50 g

Smântână- 32% – 150 ml

Pesmet– 3 linguri

Brânză rasă- 50 g

Pătrunjel – 1 lingură

Sare- după gust

Piper- după gust

Apă- 600 ml

 

Plicul knorr se amesteca cu smantana si cu 150 ml apa.

Baconul se taie cuburi mici, ceapa si usturoiul se toaca marunt.

Punem la incins uleiul si calim ceapa, usturoiul si baconul timp de cateva minute.

Adaugam lintea , mai lasam 2 minute la calit, apoi adaugam 2 pahare cu apa si lasam la fiert pana cand lintea este gata.

Lasam totul la racit, iar atunci cand este aproape racita se adauga pesmet si patrunjel tocat.

Se umplu pastele cu acest amestec si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt.

Pe deasupra turnam amestecul de knorr pregatit la inceput si presaram branza rasa.

Dam totul la cuptor, la 180 de grade, pentru 25-30 de minute.

Se decoreaza cu baby spanac.

Se serveste fierbinte.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>