Canneloni regali

canneloni regali

Ingrediente:

– 8 tuburi canneloni;

– 350 gr branza feta;

– 2 oua;

– 25 gr unt;

– 200 gr sunca;

– 8 felii de branza topita;

– 100 gr parmezan;

– 3-4 linguri sos de rosii;

– 1 lingurita maghiran;

– sare si piper.

 

Branza faramitata se amesteca cu sunca cubulete, apoi se adauga ouale batute si se condimenteaza dupa gust.

Cu acest amestec se umplu canneloni, care se aseaza intr-o tava unsa cu unt.

Punem sosul de rosii, apoi acoperim cu feliile de branza topita si dam la cuptor, pentru 30 de minute.

Cu 5 minute inainte de a stinge focul, presaram deasupra maghiran si parmezan.

Servim calde.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. negura
    Răspunde -
  2. nyari eduard
    Răspunde -
  3. danielsan36
    Răspunde -
  4. Dana Mihai
    Răspunde -
  5. JEAN
    Răspunde -
  6. Elena
    Răspunde -
  7. Dorina
    Răspunde -
  8. Mariana
    Răspunde -
  9. Daniela
    Răspunde -
  10. ely
    Răspunde -
  11. luminita
    Răspunde -
  12. FLOAREA GFT
    Răspunde -
  13. Mariana
    Răspunde -
  14. Ciprian
    Răspunde -
  15. Tina
    Răspunde -
  16. irina
    Răspunde -
  17. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  18. jipa george
    Răspunde -
  19. zaharescu
    Răspunde -
  20. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


doi + 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>