Caracatita in sos de vin

Caracatita in sos de vin

Ingrediente

1, 1/2 caracatita

7 catei de usturoi

50 ml ulei de masline

300 ml vin alb sau rosu

2 frunze de dafin

un bat de scortisoara

2-3 cuisoare

sare

suc de rosii

 

Se spala caracatita si se taie bucatele.

Se aseaza in oala sub presiune si se adauga apa cat sa o acopere, supa care se lasa 10 minute din momentul in care se pune capacul.

Se scoate apoi caracatita si se clateste, aruncand apa in care am fiert-o.

Se curata usturoiul si se taie marunt. Se aseaza in oala impreuna cu caracatita, uleiul, vinul, frunzele de dafin, scortisoara, cuisoarele, sarea si sucul de rosii.

Apoi se pune capacu , iar oala si se lasa inca 15 minute pe foc.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. doru
    Răspunde -
  3. mirabela
    Răspunde -
  4. mirabela
    Răspunde -
  5. luminita
    Răspunde -
  6. pogurschi cornel
    Răspunde -
  7. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  8. gabriela
    Răspunde -
  9. Daniela
    Răspunde -
  10. klara baranyai
    Răspunde -
  11. Anghel Adrian
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× sapte = 42

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>