Carnati in vin

Carnati in vin

Ingrediente:

– 4 carnati de porc;

– 50 gr unt;

– 1 kg cartofi;

– 200 ml vin alb;

– patrunjel;

– sare si piper.

 

Pui carnatii la fiert in vin timp de 10 minute, cu capacul pus.

Scoti carnatii din tigaie, apoi adaugi in tigaie untul si patrunjelul (focul este stins deja, untul se va topi in vinul fierbinte).

Cartofii ii tai wedges si ii pui la fiert in apa cu sare.

Servesti carnatii alaturi de cartofi si sosul din tigaie.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu × 6 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>