Carnati la cuptor

Carnati la cuptor

Ingrediente:

– 4 bucati carnati;

– 300 gr spanac;

– 1 ou;

– 200 ml smantana;

– 100 ml apa;

– 1 plic knorr fix quattro formaggi;

– 1 ceapa;

– 10 rosii cherry;

– 1 aluat foietaj;

– 50 gr unt;

– sare si piper.

 

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt.

Se adauga spanacul, apoi continutul plicului knorr amestecat cu smantana si apa.

Adaugi si rosiile taiae felii, apoi stingi focul cand sosul incepe sa se ingroase. Condimentam dupa gust.

Aluatul de patiserie se taie in fasii de 2-3 cm si se ruleaza in jurul carnatilor.

Intr-un vas de yena se pune mai intai amestecul cu spanac, apoi cele patru rulouri cu carnati.

Ungi rulourile cu ou batut si dai la cuptorul preincalzit, timp de 15 minute, la 200-220 de grade C.

Servesti imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× sase = 36

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>