Carpaccio de ananas cu vanilie

Carpaccio de ananas cu vanilie

Ingrediente:

– 1 ananas;

– 40 gr sirop de catina;

– 900 ml inghetata de vanilie;

– 30 gr menta;

– 1 portocala;

– 20 gr miere;

– 40 gr nuca de cocos.

 

Ananasul se curata si se taie felii.

Sucul de la portocala se amesteca cu catina si mierea pana la omogenizare.

Ananasul il asezam frumos pe o farfurie, il stropim cu siropul de mai sus si presaram nuca de cocos.

Servim cu inghetata si menta tocata fin.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


8 + = treisprezece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>