Ceafa de porc cu miere si mustar

Ceafa de porc cu miere si mustar

Ingrediente:

– 1.5 kg ceafa de porc;

– 30 ml miere;

– 30 ml ulei de masline;

– 80 gr mustar;

– 50 ml sos soia;

– condimente la alegere;

– sare si piper.

 

Legam carnea cu sfoara de bucatarie, apoi o ungem cu ulei de masline si condimentam dupa gust.

Stropim din nou cu ulei, apoi dam la cuptor, la 160 de grade C, timp de 80-90 de minute.

Ametsecam mierea cu mustarul si sosul de soia.

Scoatem carnea, o ungem cu sosul de mustar, apoi dam din nou la cuptor, la 180 de grade C, timp de 10 minute.

Se lasa 10 minute la racit inainte de a se felia.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 + = patru

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>