Chec cu nuca

chec cu nuca

Ingrediente:

– 8 albusuri;

– 150 gr margarina;

– 100 gr miez de nuca;

– 200 gr zahar pudra;

– 150 gr faina;

– 1 lingura zeama de lamaie.

Albusurile se bat spuma cu zeama de lamaie, apoi se adauga zaharul si mixam pana totul devine o bezea. Margarina se topeste, se lasa la racit si se incorporeaza in bezea. Punem miezul de nuca si faina treptat.

Tava se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna compozitia in tava si se da la cuptor, la foc mediu pana se rumeneaste deasupra. Se lasa la racit inainte de a-l felia. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. bursuc elena
    Răspunde -
  2. margareta
    Răspunde -
  3. Mirel
    Răspunde -
  4. buculei ecaterina
    Răspunde -
  5. Mihalcea Stefania
    Răspunde -
  6. LACRA
    Răspunde -
  7. Lenus
    Răspunde -
  8. mihai
    Răspunde -
  9. Florin
    Răspunde -
  10. mariana
    Răspunde -
  11. Gabi
    Răspunde -
  12. Cojocaru
    Răspunde -
  13. Vesa Otilia
    Răspunde -
  14. Dumitru
    Răspunde -
  15. vero
    Răspunde -
  16. adrian
    Răspunde -
  17. Achim Gheorghe
    Răspunde -
  18. luminita
    Răspunde -
  19. Mocian Aegentina Rodica
    Răspunde -
  20. buculei ecaterina
    Răspunde -
  21. moise
    Răspunde -
  22. moise
    Răspunde -
  23. Popescu Victor
    Răspunde -
  24. ich
    Răspunde -
  25. Florin
    Răspunde -
  26. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru − 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>