Chec cu pere

chec cu pere

Ingrediente:

– 2 pere;

– 175 gr faina;

– 175 gr zahar;

– 3 oua;

– 100 ml sirop de zahar ars;

– 200 gr unt;

– 1 plic praf de copt;

– 1 esenta de vanilie.

Perele se spala, se curata de coaja apoi se taie felii nu foarte groase. Intr-o tava rotunda (merg si tavile de chec) unsa cu unt si tapetata cu faina se vor aseza decorativ feliile de pere, cu 2-3 cubulete de unt intre ele.

Restul de unt se freaca cu zaharul pana devine o spuma. Separat se bat ouale cu esenta de vanilie. In crema de unt se incorporeaza, alternand, ouale si faina. La sfarsit adaugam si restul ingredientelor (fara siropul de zahar ars).

Se toarna compozitia astfel obtinuta peste feliile de pere, se acopera tava cu folie, apoi se da la cuptorul preincalzit la 190 C, 15 minute sau pana trece testul scobitorii. Se lasa la racit, apoi se rastoarna tava si se scoate checul. Se toarna deasupra siropul de zahar ars si se serveste imediat. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. REMUSARMINII
    Răspunde -
  2. oana-mihaela
    Răspunde -
  3. anca
    Răspunde -
  4. Motanika
    Răspunde -
  5. Mirel
    Răspunde -
  6. Ioan Ududec
    Răspunde -
  7. mariana
    Răspunde -
  8. duzdugan
    Răspunde -
  9. Cristy
    Răspunde -
  10. je
    Răspunde -
  11. Buculei Ecaterina
    Răspunde -
  12. simo
    Răspunde -
  13. Calinescu Beatrice
    Răspunde -
  14. Anciu Ioan
    Răspunde -
  15. luminita
    Răspunde -
  16. catalin
    Răspunde -
  17. Lenus
    Răspunde -
  18. Lucia
    Răspunde -
  19. Lucia
    Răspunde -
  20. catalin
    Răspunde -
  21. catalin
    Răspunde -
  22. catalin
    Răspunde -
  23. dana
    Răspunde -
  24. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


3 × = noua

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>