Chec surpriza

Chec surpriza

Incearca si tu aceasta reteta de chec surpriza!

Ingrediente:

– 3-4 felii de paine uscata si inmuiata in lapte;

– 2 rosii;

– 1 ou;

– 2 legaturi patrunjel;

– 1 ceapa;

– 750 gr carne tocata;

– 200 gr cascaval;

– 1 catel usturoi;

– 75 gr smantana;

– 1 pachet aluat foietaj;

– 250 gr iaurt degresat;

– 1 galbenus de ou;

– sare si piper.

 

Ceapa se toaca marunt, cascavalul se da pe razatoare, rosiile se taie cubulete.

Amesteci ceapa cu carnea, painea, oul, rosiile si cascavalul, apoi adaugi 2 lingurite de patrunjel tocat.

Amestecul il pui intr-o tava de chec unsa cu ulei si dai la cuptor, la 180 de grade, timp de 50 de minute.
Il lasi apoi la racit.

Intre timp restul de patrunjel tocat marunt il amesteci cu usturoiul, iaurtul si smantana.

Intinzi foaia de aluat si impaturesti checul de carne.

Ungi cu galbenus, apoi dai la cuptor, la 180 de grade C, timp de 15-20 de minute, pana se face aluatul auriu.

Servesti cu sosul de smantana.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


patru × 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>