Cheesecake cu mac si stafide

Cheesecake cu mac si stafide

Ingrediente:

– 1.5 cana caju inmuiat in apa peste noapte;

– 2 linguri sirop de agave;

– 1 lingurita miere;

– 1 cana migdale rasnite;

– 1 pumn stafide;

– 1 pahar fresh de portocale;

– 1/2 plic gelatina;

– 2 linguri coaja rasa de la portocala;

– 10 picaturi esenta de vanilie;

– 1 lingura ulei de cocos;

– 1 lingura mac.

 

Amestecam migdalele rasnite cu uleiul de cocos, 5 picaturi vanilie si mierea.

Acesta va fi blatul, care va fi pus in strat subtire intr-o forma de tort cu peretii detasabili.

Se amesteca in blender nucile caju, sucul de portocale, siropul de agave, coaja de la portocale si restul de vanilie

Crema obtinuta se amesteca cu gelatina pregatita conform instructiunilor de pe ambalaj.

Pui crema peste blat si dai la rece minim 2 ore inainte de servire.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Olga
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu × = 2

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>