Chiftele de post

Chiftele de post

Ingrediente:

– 1 cana ciuperci;

– 2 linguri orez;

– boia dulce;

– 3 linguri faina;

– 2 cartofi;

– 2 cepe;

– 1 legatura patrunjel;

– ulei;

– sare si piper.

 

Cartofii ii curatam, ii taiem bucati si ii punem la fiert in apa cu sare. Intr-un alt vas punem si orezul la fiert in apa cu sare.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Amestecam cartofii fierti cu orezul fiert, ceapa calita, patrunjelul tocat si ciupercile tocate marunt. Adaugam boia.

Formam chiftelutele cu mana, le dam prin faina, apoi le prajim in ulei incins.

Se pot servi atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. butnaru dorinel
    Răspunde -
  2. Roza.
    Răspunde -
  3. GORUN
    Răspunde -
  4. Daniella
    Răspunde -
  5. liliana
    Răspunde -
  6. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  7. butnaru dorinel
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


unu × = 9

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>