Chiftelute de post

chiftelute de post

Ingrediente:

– 350 gr soia granule;

– 5 catei de usturoi;

– 50 ml ulei;

– cimbru;

– 120 gr faina;

– 50 ml apa minerala;

– sare si piper;

– ulei pentru prajit.

Soia se pune la fiert, in apa cu sare timp de 30 de minute, dupa care se lasa la scurs si se stoarce pentru a elimina excesul de apa. Se adauga peste soia faina, usturoiul pisat, si condimentele. La sfarsit adaugam si apa minerala si uleiul, si amestecam bine. Chiftelutele se formeaza cu mainile, insa nu foarte mari.

Incingem uleiul si prajim chiftelutele pana cand devin aurii. Scoatem pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei. Se servesc alaturi de alte preparate de post. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Cornel
    Răspunde -
  2. sorin
    Răspunde -
  3. mari
    Răspunde -
  4. gruia rares
    Răspunde -
  5. Corina
    Răspunde -
  6. lari
    Răspunde -
  7. Fanica
    Răspunde -
  8. geanina
    Răspunde -
  9. Stefan Florentina Magdalena
    Răspunde -
  10. ionut
    Răspunde -
  11. Mariana
    Răspunde -
  12. sorin
    Răspunde -
  13. JUSTINIAN
    Răspunde -
  14. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− trei = 1

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>