Chiftelute din creveti

Chiftelute din creveti

Ingrediente:

– 2 bucati ceapa verde;

– 20 gr faina;

– 1 lamaie;

– 50 gr miez de nuca;

– 350 gr creveti;

– 40 gr ghimbir;

– 10 ml lichior de cirese;

– 1 ou;

– sare si piper.

 

Crevetii si nucile se toaca marunt. Ghimbirul se curata si se toaca si el marunt, impreuna cu ceapa verde.

Amestecam crevetii cu nucile, ceapa si ghimbirul, apoi adaugam lichiorul de cirese, albusul de ou batut spuma si faina.

Formezi in maini chiftelutele, pe care le prajesti in ulei incins.

Se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.

Inainte de servire se stropesc cu zeama de lamaie.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ 9 = zece

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>