Ciocolata calda

ciocolata calda

Ingrediente:

– 60 gr ciocolata;

– 1 lingura zahar;

– 1 galbenus;

– 350 ml lapte;

– 50 gr frisca;

– scortisoara.

 

Ciocolata se taie bucatele si se topeste intr-o oala. Adaugam laptele si amestecam pana incepe sa fiarba. Dam deoparte.

Frecam galbenusul cu zaharul, apoi il adaugam peste amestecul de lapte. Amestecam pana la omogenizare si mai punem 1 minut pe foc.

Turnam in cani, punem deasupra 1-2 linguri de frisca, apoi putina scortisoara.

Drink up!

 


loading...
Ultimele comentarii
  1. Andibraila
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. nyari eduard
    Răspunde -
  4. Vera
    Răspunde -
  5. Nemernicu'
    Răspunde -
  6. Daniela
    Răspunde -
  7. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  8. Daniela
    Răspunde -
  9. hirtan
    Răspunde -
  10. KLARA BARAYAI
    Răspunde -
  11. ely
    Răspunde -
  12. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sase × = 42

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>