Ciocolata calda cu frisca

ciocolata calda

Ingrediente:

– 500 ml lapte;

– 50 gr zahar;

– 1 galbenus;

– 2 linguri cacao;

– 1 plic zahar vanilinat;

– frisca;

– topping de ciocolata;

– putina ciocolata rasa sau scortisoara.

Fierbem laptele si il lasam la foc mic. Galbenusul se bate cu zaharul, cacaoa cernuta si zaharul vanilinat. Se adauga apoi cate putin din laptele de pe foc, amestecand continuu. Se pune ciocolata calda in cesti, se orneaza cu frisca, cu topping de ciocolata si cu putina ciocolata rasa (sau scortisoara) pe deasupra. Se serveste calda. Drink up!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mirel
    Răspunde -
  2. Cornel
    Răspunde -
  3. Lumy
    Răspunde -
  4. Taissa
    Răspunde -
  5. Nelutu
    Răspunde -
  6. JUSTINIAN
    Răspunde -
  7. ionut
    Răspunde -
  8. geanina
    Răspunde -
  9. JUSTINIAN
    Răspunde -
  10. D Adrian
    Răspunde -
  11. guta Mirela
    Răspunde -
  12. florin
    Răspunde -
  13. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  14. florin
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


6 × sapte =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>