Ciorba de burechite

Ciorba de burechite

Sa incercam o ciorba de burechite!

Ingrediente:

– 1 morcov;

– 2 cepe;

– cateva fire de leustean;

– bors;

– 500 gr carne tocata;

– 1 pastarnac;

– 3 oua;

– 150 ml suc de rosii;

– faina;

– sare si piper.

 

Pui la fiert 1 ceapa, morcovul si pastarnacul tocate marunt.

Separat amesteci carnea cu cealalta ceapa tocata, leustean si 2 oua.

Din compozitia de mai sus formezi perisoarele pe care le pui pe o farfurie.

Amesteci ultimul ou cu faina si apa cat cuprinde pentru a forma un altual de taietei, pe care il intinzi subtire.

Impaturesti fiecare perisoara in aluat, apoi le adaugi in ciorba.

Tot acum pui sucul de rosii si bors dupa gust.

In 20 de minute stingi focul si condimentezi dupa gust.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. FLORI
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


× 5 = patruzeci cinci

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>