Ciorba de cartofi cu naut

Ciorba de cartofi cu naut

Ingrediente:

– 400 gr naut;

– 1 ceapa;

– 1 radacina de patrunjel;

– 1 linguri ulei de floarea soarelui;

– 1 foaie de dafin;

– 3 cartofi;

– 2 morcovi;

– 5 catei usturoi;

– 1 lingura busuioc uscat;

– sare si piper.

 

Nautul se pune la inmuiat in apa rece timp de 12 ore.

Se inlocuieste apa si se pune la fiert 20 de minute.

Schimbi din nou apa si pui la fiert inca 2 ore, pana cand boabele se inmoaie.

Restul legumelor le cureti si le tai marunt.

Intr-o lingura de ulei pui legumele la calit timp de 5-8 minute, apoi adaugi 2 l de apa fierbinte.

Adaugi condimentele dupa gust si lasi 15 minute pe foc.

In ultimul minut adaugi nautul.

Servesti fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− doi = 7

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>