Ciorba de ciuperci cu ciocanele de pui

supa

Ingrediente:

– 500 gr ciuperci;

– 1 ardei gras rosu;

– 2 morcovi;

– 1 legatura patrunjel;

– 500 gr ciocanele de pui;

– 1 ceapa;

– 3 catei usturoi;

– 100 gr taitei;

– 200 ml smantana;

– sare si piper.

 

Ciocanelele de pui se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte se rupe carnea de pe os, daca nu vrei oase in ciorba.

Se pun ci ciupercile la fiert, alaturi de restul legumelor tocate marunt.

Cand legumele sunt fierte se adauga carnea, taiteii si smantana.

Cand taiteii sunt gata se stinge focul. Se condimenteaza dupa gust si se serveste cu patrunjel proaspat tocat deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mariana Musca
    Răspunde -
  2. Roza
    Răspunde -
  3. luminita
    Răspunde -
  4. rodica miu
    Răspunde -
  5. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × = 27

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>