Ciorba de conopida

supa de conopida

Ingrediente:

– 300 gr conopida;

– 1 ceapa;

– 1 pastarnac;

– 1 lingura ulei;

– 2 ardei grasi;

– 1 morcov;

– 1 cartof;

– sare si piper;

– patrunjel sau marar pentru servire.

Conopida se fierbe nu foarte tare. Legumele le tocam marunt si le calim in putin ulei in oala in care pregatim ciorba. Punem apoi apa in care a fiert conopida (atat cat vrei) si lasam sa fiarba legumele. Dupa ce legumele sunt fierte le dam putin prin blender (insa nu e nevoie sa se obtina o pasta chiar foarte fina).

Se pune totul inapoi pe foc, se adauga conopida, se condimenteaza si se mai lasa 10 minute. Se serveste cu zarzavat deasupra. Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Lucian
    Răspunde -
  2. stefania
    Răspunde -
  3. margareta
    Răspunde -
  4. Crenguta
    Răspunde -
  5. cuprian larisa
    Răspunde -
  6. demeter petru
    Răspunde -
  7. Mirel
    Răspunde -
  8. Dinca Ion
    Răspunde -
  9. Fanica
    Răspunde -
  10. Mihaela
    Răspunde -
  11. Lpapa
    Răspunde -
  12. Lenus
    Răspunde -
  13. mihai
    Răspunde -
  14. carmen nanu
    Răspunde -
  15. Stegaroiu Gabriel
    Răspunde -
  16. Amelie
    Răspunde -
  17. Popescu Victor
    Răspunde -
  18. buculei ecaterina
    Răspunde -
  19. Andreea
    Răspunde -
  20. Florin
    Răspunde -
  21. Raluca
    Răspunde -
  22. Ana
    Răspunde -
  23. cristian
    Răspunde -
  24. buculei ecaterina
    Răspunde -
  25. luminita
    Răspunde -
  26. Florin
    Răspunde -
  27. je
    Răspunde -
  28. aurel negrila
    Răspunde -
  29. nicolae
    Răspunde -
  30. mariana
    Răspunde -
  31. Lucian
    Răspunde -
  32. costache
    Răspunde -
  33. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  34. Daniela
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = 8

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>