Ciorba de dovlecei cu iaurt

Ciorba de dovlecei cu iaurt

Ingrediente:

– 60 gr ceapa;

– 300 gr iaurt;

– marar;

– 75 gr orez;

– sare de lamaie;

– 500 gr dovlecei;

– 60 gr morcov;

– 100 gr telina;

– sare si piper.

 

Ceapa, morcovul si telina se spala, se curata si se toaca bucatele.

Pui legumele la fiert in apa cu putina sare.

Dupa 10 minute adaugi orezul spalat.

Tot acum adaugi si dovlecelul tocat cubulete.

Cand toate ingredientele sunt fierte se adauga iaurtul si se mai lasa sa dea in cateva clocote.

Acrim cu sare de lamaie dupa gust, condimentam si servim fierbinte, cu marar tocat deasupra.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− unu = 4

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>