Ciorba de legume cu fidea

supa

Ingrediente:

– 2 morcovi;

– 1/2 telina;

– 1 conopida;

– 100 gr fidea;

– 2 dovlecei;

– 2 cepe;

– 1 pastarnac;

– 2 ardei gras rosu;

– 100 gr fasole verde;

– 5 rosii;

– 50 ml ulei de floarea soarelui;

– 1 legatura marar si una leustean;

– 200 gr smantana;

– sare si piper.

 

Legumele se curata, se spala bine si se taie cubulete. Rosiile se paseaza.

Se caleste ceapa in ulei, apoi se stinge cu 3 l de apa si se adauga legumele.

Dupa 10 minute se adauga si fideaua, apoi rosiile pasate.

Saram si piperam dupa gust si mai lasam la fiert cat sunt gata taieteii.

Servim cat inca este fierbinte, cu o lingura de smantana si verdeata tocata deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mariana Musca
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. eugen
    Răspunde -
  4. rodica miu
    Răspunde -
  5. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


sapte − 5 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>