Ciorba de pasare cu usturoi

Ciorba de pasare cu usturoi

Ingrediente:

– 600 gr carne de pasare;

– 1 morcov;

– 50 gr orez;

– 200 gr smantana;

– 1 capatana usturoi;

– 1/2 lamaie;

– 2 cepe;

– 1 radacina de patrunjel;

– 1 lingura faina;

– 1 legatura verdeata: patrunjel sau leustean;

– 2 oua;

– sare si piper.

 

Carnea se taie bucatele si se pune la fiert in apa cu sare.

Spumezi ori de cate ori este nevoie, iar dupa 15 minute adaugi ceapa tocata marunt, orezul spalat si legumele tocate dupa preferinta.

Cand carnea si legumele sunt fierte se ia oala de pe foc.

Galbenusurile se amesteca cu faina, zeama de lamaie, smantana si usturoi maruntit. Adaugi si cateva polonice de zeama din ciorba, amesteci bine si pui totul in oala.

Pui din nou oala pe foc si mai lasi sa dea in cateva clocote.

La final se adaug verdeata tocata si se potriveste de sare si piper.

Se serveste fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


2 − unu =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>