Ciorba de pipote si inimi

ciorba

Ingrediente:

– 250 gr pipote si inimi de pui;

– 1 morcov;

– 2 linguri orez;

– 1 legatura verdeata;

– 1 ceapa;

– 1/2 telina;

– 2 linguri smantana;

– 1 lingura ulei de floarea soarelui;

– 1 cana bors;

– sare si piper.

 

Organele se spala bine si se pun la fiert in apa rece cu sare. Se spumeaza si se adauga zarzavatul tocat marunt.

Cand organele sunt fierte pe jumatate se adauga orezul spalat si restul legumelor tocate nu foarte marunt.

La final se adauga borsul si smantana si se condimenteaza dupa gust.

Se serveste fierbinte.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Mariana Musca
    Răspunde -
  2. luminita
    Răspunde -
  3. rebeca
    Răspunde -
  4. liliana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 × noua =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>