Ciorba de ridichii

ciorba de ridichii

Ingrediente:

– 1.5 l supa de legume;

– 1 cartof;

– 350 gr sunca;

– 10-12 ridichii rosi mari;

– 1 ceapa;

– 2 linguri ulei;

– sucul de la jumatate de lamaie;

– sare si piper.

 

Sunca se taie felii si se caleste in putin ulei incins.

Aducem supa de legume la punctul de fierbere, adaugam ridichiile taiate felii, cartoful taiat cubulete si ceapa.

Spre sfarsit adaugam si sunculita, apoi saram si piperam dupa gust. Adaugam si sucul de lamaie si stingem focul.

Servim ciorba rece, de la frigider.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. nyari eduard
    Răspunde -
  2. Daniela
    Răspunde -
  3. liliana
    Răspunde -
  4. Dana Mihai
    Răspunde -
  5. nastasiu
    Răspunde -
  6. Dana Mihai
    Răspunde -
  7. tatomirescu nelly
    Răspunde -
  8. luminita
    Răspunde -
  9. Vera
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 3 = doi

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>