Ciorba de sfecla cu fasole

Ciorba de sfecla cu fasole

Ingrediente:

– 2 sfecle rosii;

– 1 lingura otet;

– cimbru;

– 1 morcov;

– 1 radacina telina;

– 2 linguri de zarzavat de la borcan;

– patrunjel verde;

– 1 ceapa;

– 1 foaie de dafin;

– 1 radacina pastarnac;

– 1 cana fasole fiarta;

– 1 lingura pasta de tomate;

– 30 ml ulei;

– smantana pentru servire;

– 1 lingura amidon;

– sare si piper.

 

Sfecla se da pe razatoare, apoi se pune la fiert, cu sare, piper, otet si foaia de dafin.

Dupa 10 minutese scoate foaia de dafin apoi se adauga restul legumelor taiate cubulete, zarzavatul, pasta de tomate, uleiul si patrunjelul verde.

Dupa inca 10 minute se adauga amidonul si se amesteca pana cand supa incepe sa se ingroase putin, apoi se stinge focul.

Servim supa cu smantana deasupra.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. luminita
    Răspunde -
  2. liliana
    Răspunde -
  3. Luminita
    Răspunde -
  4. Musca Mariana
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ trei = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>