Ciorba dreasa de vitel

Ciorba dreasa de vitel

Ingrediente:

– 1 kg carne de vitel cu os;

– 2 morcovi;

– 1 pastarnac;

– 1/2 telina;

– 5 linguri suc de rosii;

– 1 ou;

– cateva frunze de telina;

– 3 cartofi;

– 1 radacina de patrunjel;

– 1 ceapa;

– 1 ardei gras;

– 1 l bors;

– smantana;

– 1 legatura patrunjel verde;

– sare si piper.

 

Carnea se spala bine, se taie bucati si se pune la fiert in apa rece, la foc mic.

Cand incepe sa formeze spuma o indepartezi.

Dupa 20 de minute adaugi legumele tocate dupa gust si sucul de rosii.

Sarezi si piperezi, apoi lasi sa fiarba la foc mic.

Cand legumele si carnea sunt fierte adaugi borsul si il mai lasi 10 minute la fiert.

Stingi focul si dregi ciorba cu oul batut amestecat cu 3 linguri de smantana.

Servesti fierbinte, cu patrunjel tocat deasupra.

Se mai poate adauga smantana dupa gust.

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. Olga
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− doi = 2

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>