Ciorba lipoveneasca cu smantana

Ciorba lipoveneasca cu smantana

Ingrediente:

– 1 l bors;

– 1 ceapa;

– 1 radacina de patrunjel;

– 100 gr fasole;

– 2 cartofi;

– 1 sfecla mica;

– 2 linguri smantana;

– 1 kg carne de vita;

– 1 morcov;

– 1/2 telina;

– 200 gr varza alba;

– 2 rosii;

– 1 galbenus de ou;

– verdeata;

– sare si piper.

 

Vita se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare.

Spumezi ori de cate ori e nevoie, iar dupa 30 de minute adaugi legumele tocate.

Varza se da pe razatoare, la fel si sfecla, iar rosiile se paseaza si se adauga toate in oala.

Cand legumele sunt fierte adaugi borsul pe care l-ai dat in fiert in prealabil, intr-o oala diferita.

Galbenusul se amesteca cu smantana si cu 2-3 polonice de supa, apoi se adauga acest amestec in oala.

Adaugi la final verdeata si condimentezi dupa gust.

Servesti ciorba fierbinte.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


opt + 8 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>