Ciuperci umplute cu quinoa si seminte de pin

Ciuperci umplute cu quinoa si seminte de pin

Ingrediente:

– 16 ciuperci mari;

– 1 cana quinoa;

– coriandru sau patrunjel proaspat;

– 1 lingura pasta de susan;

– 1 cana seminte de pin;

– busuioc proaspat;

– 1/2 lamaie;

– 1/2 lingurita paprika;

– sare si piper.

 

Pui quinoa la fiert in 2 cani de apa, sare, ierburi si paprika, timp de 10 minute, cu capacul pus.

Ciupercile se curata de coaja si codite, se ung cu ulei de masline si se pun la cuptor, la 150 de grade C, timp de 12-15 minute.

Quinoa se amesteca cu verdeturile, semintele de pin, zeama de la lamaie si pasta de susan.

Umplem ciupercile cu acest amestec si servim imediat.

Pofta buna!


loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


noua × 9 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>