Clatite canadiene

Clatite canadiene

Ingrediente

100 g de faina

1 lg de praf de copt

250 ml lapte

3 albusuri de ou

3 galbenusuri de ou

 

Intr-un vas adanc, asezam faina, praful de copt, apoi adaugam laptele si galbenusurile. Omogenizam.

Separat, batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam in vas cu o miscare circulara.

Punem o tigaie pe foc si cand s-a infierbantat, adaugam putin ulei, iar apoi pentru fiecare clatita mai adaugam cate 3 linguri.

Cu un plonic adaugam amestecul in tigaie, folosind pentru fiecare clatita cam ¾ de plonic. Se prajesc pe ambele parti.

Se servesc cu bucati de ciocolata, fructe, miere sau orice alta idee!

Pofta buna!


loading...
Ultimele comentarii
  1. florin
    Răspunde -
  2. mona
    Răspunde -
  3. Mariana
    Răspunde -
  4. Daniela
    Răspunde -
  5. nyari eduard
    Răspunde -
  6. luminita
    Răspunde -
  7. Tatomirescu Nelly
    Răspunde -
  8. pogurschi cornel
    Răspunde -
  9. gabriela
    Răspunde -
  10. Anghel Adrian
    Răspunde -
  11. Daniela
    Răspunde -
  12. stefan
    Răspunde -
  13. elena dobrin
    Răspunde -
  14. sorina
    Răspunde -
  15. Paraschiv L
    Răspunde -
    • Madalina
      Răspunde -
  16. vinca
    Răspunde -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


+ doi = 6

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>